Mobiele abonnementen

Happy mobiele abonnementen

Mobiele abonnementen zijn er tegenwoordig genoeg te krijgen. Er zijn goedkope mobiele abonnementen, en dure mobiele abonnementen. Er zijn abonnementen af te sluiten waarbij je een toestel gratis krijgt, het kan ook zo zijn dat je nog bij moet betalen voor de telefoon zelf. Er zijn abonnementen met weinig belminuten, of juist met veel belminuten. Bij de ene aanbieder zit onbeperkt internet in je abonnement, bij de andere aanbieder reken je af per verbruikte MB. Dat je niet helemaal happy wordt van het maken van een keuze tussen al deze mogelijkheden, is dan ook wel te begrijpen.

Het eerste wat je jezelf af moet vragen, is of je kiest voor één van de vele mobiele abonnementen of toch maar voor een prepaid gaat. Het interessante aan een abonnement is dat de tarieven veelal lager zijn dan bij prepaid. Globaal kun je zeggen dat een abonnement interessanter is dan een prepaid als je maandelijks meer dan dertig minuten belt (en daar zit je dus al aan als je dagelijks één minuut belt) of als je via je mobiele telefoon wilt internetten.

De mobiele abonnementen waar je wel happy van wordt, zijn die abonnementen die perfect aansluiten op jouw belgedrag en/of internetgedrag. Daarom zul je goed moeten kijken welk abonnement het beste bij jou past. Hier gaat redelijk wat tijd in zitten, maar uiteindelijk is het deze tijd wel waard. Je wilt immers toch niet dat je voor je mobiele abonnement uiteindelijk tientallen tot wel honderden euro’s meer hebt betaald dan nodig is?

De telecomvergelijker is een uitgebreide vergelijkingssite waar je de diverse mobiele abonnementen van meerdere telefoonaanbieders kunt vergelijken. Neem een kijkje op de Telecomvergelijker.nl