Verschillende soorten Apple opladers

Tegenwoordig bezitten de meeste mensen in Nederland een smartphone. Nederland bezit gemiddeld per inwoner de meeste smartphones per capita in Europa. Wij zijn duidelijk verknocht aan onze smartphones. Smartphones zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten en merken. Een van de meest verkochte smartphone is de veelal geroemde iPhone van Apple. De eerste iPhone werd in juni 2007 gelanceerd. Inmiddels zijn we 10 jaar en 1 miljard(!) iPhones verder. Ondertussen zijn we alweer bij de zevende generatie van de iPhone.

Apple verkoopt verschillende accessoires om ervoor te zorgen dat mensen kunnen genieten van de functies en features van de smartphone. Accessoires zoals knoptelefoontjes, Bluetooth verbindingen, hoesjes, screen protectors en opladers worden vaak gekocht naast het kopen van een iPhone. In dit artikel zullen we kijken naar de verschillende soort iPhone opladers en welke kabels aan te raden zijn.

Traditionele oplader

De traditionele lader bestaat uit twee delen. Het ene gedeelte van de kabel bestaat uit een USB (vaak 3.0) uitsluiting om de kabel aan te sluiten op een laptop, computer, speaker, wall charger of externe opslag. Het uiteinde van de kabel moet je inpluggen in je smartphone. De kabel is gemaakt van grijs plastic. Het nadeel van een traditionele oplader is dat de traditionele kabels maar een paar jaar meegaan. Om de zoveel tijd gaat het plastic loszitten. Het gevolg is dat de interne bekabeling uit gaat steken, waardoor de verbinding tussen beide uiteinde niet meer goed functioneert. Voor een korte termijn oplossing is een traditionele oplader zeker aan te raden. Ga je vaak op reis of gebruik je de kabel heel veel, dan moet je deze kabel links laten liggen.

Nylon kabel

Sinds jaar en dag zijn er ook alternatieve kabels in de aanbieding. Een van de meest verkochte exemplaren is de nylon kabel. Een nylon kabel is gemaakt van nylon, wat ervoor zorgt dat de kabel stoot en krachtbestendig is. Vaak zijn de nylon kabels voorzien van felle kleuren. Deze kabels zijn perfect voor avonturen of mensen die vaak hun laptops meenemen naar werk. Door wear & tear vervormen de traditionele opladers. Nylon kabels hebben het voordeel dat ze sterker zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld vaker dubbel geslagen worden Zelf een nylon kopen? Klik hier voor meer informatie over nylon kabels en in welke kleuren deze kabels leverbaar zijn.

Conclusie

In conclusie kunnen we samenvatten dat nylon kabels langer meegaan. Voor de individu die niet veel te besteden heeft, is het aan te raden om een nylon kabel aan te schaffen. Op lange termijn bespaar je geld. Je hoeft niet meer elk jaar een nieuwe kabel te kopen.